Vragen of gratis offerte?

Lakbescherming

Deze coating geeft uw lak een optimale bescherming

Deze lakbescherming is de essentie van meer dan 25 jaar onderzoek en ontwikkeling. Het creëert een permanente hechting met de natuurlijke structuur van de lak. Deze biedt bescherming tegen veroudering en deposito’s; een actieve anti-klevende en anti-fouling coating.

Deze behandeling verbetert de diepe kleur, de extreme glans en de jeugd van uw voertuig. Weerzinwekkende eigenschappen houden uw voertuig langer schoon en zorgen voor moeiteloze reiniging, eveneens voor een verhoogde krasresistentie.

Omschrijving

Na het uitvoeren van een basisbehandeling/lakcorrectie kan er geopteerd worden voor een coating. Deze chemische samenstelling wordt met alle precisie handmatig aangebracht.

De glans die bekomen wordt na het aanbrengen en uitharden van een coating is onevenaarbaar en zeer duurzaam. Deze heeft eveneens volgende eigenschappen;

VERMINDERD HECHTENDE WERKING

Oppervlakken zijn extreem glad. Water wordt van het behandelde lakwerk afgestoten. Het drogen van de auto gaat nog sneller.

VUILAFSTOTENDE WERKING

De behandeling vertraagt de opname van stof en vuil aanzienlijk. Auto’s blijven schoner voor langere tijd.

CONSERVERENDE WERKING

Behandelde oppervlakken verouderen 10 keer langzamer dan een onbehandelde lak. Kleuren zijn intenser, dieper en oppervlakken zijn helderder.

 

 

Prijs

vanaf € 395 incl. BTW bovenop een basisbehandeling of lakcorrectie

Duur behandeling

minimum 3 dagen

Transport

In samenwerking met Carès kunnen wij uw wagen komen ophalen op de door u gekozen plaats en laten wij deze na de behandeling terug afleveren op de door u gekozen plaats. Dit kan zowel op een open autotrailer als in een gesloten autotrailer.

Call Now ButtonBel ons